hapsliktaart.nl

Over mij

Mijn naam is Inge de Vries. Ik ben 28 jaar en woon in Meppel samen met mijn man, zoon en dochter. Ik ben muziekjuf, maar ik hou ook enorm van koken, bakken en fröbelen in de keuken. In november 2009 besloot ik, aangestoken door enthousiaste verhalen op internet, een mooi versierde verjaardagstaart voor de verjaardag van mijn vriend te maken. Dit vond ik zó leuk om te doen dat ik daarna ook taartjes en cupcakes begon te bakken en versieren als cadeautje voor vrienden en familieleden, of zomaar, als er mensen bij ons langskwamen. 
Al gauw kreeg ik van verschillende familieleden de vraag of ik ook voor hún verjaardag een mooie taart kon maken. Die taarten werden natuurlijk gezien (en gegeten) door hun visite en zo ging het balletje een beetje rollen, en kreeg ik ook van onbekende(re) mensen een taart-opdracht! Enorm leuk, want ik geniet erg van het taarten maken en kan er veel creativiteit in kwijt.

 Inmiddels heb ik het door mijn andere werkzaamheden behoorlijk druk gekregen en heb ik voor taarten in opdracht nog maar weinig tijd. Toch maak ik nog met enige regelmaat iets lekkers in opdracht. Wil je graag iets bestellen? Als je me een mailtje stuurt laat ik je zo snel mogelijk weten of het me gaat lukken!