hapsliktaart.nl

Over Hap, Slik, Taart!

De naam "Hap, Slik, Taart!" kwam in me op toen ik met m'n, toen nog piepjonge, zoontje een kinderliedje zong. "Hap, hap, hap!" ging hem goed af, maar taart was nog niet echt aan hem besteed. Nog steeds is het geen zoetekauw, dus des te meer reden om mijn taarten te maken voor mensen die de zoetigheid wél kunnen waarderen.

Ik ben een hobbybakster. Dat wil zeggen dat ik geen professionele opleiding heb gehad en de taarten gewoon thuis maak, in mijn eigen keuken. Hygiëne vind ik erg belangrijk. Ik doe al het werk alleen, heb geen huisdieren, zorg altijd voor een schone keuken, hygiënische verwerking van alle materialen en heeeeel veel handen wassen.  

Een taart van Hap, Slik, Taart! bestaat uit een luchtige biscuit (= een soort cake, maar veel luchtiger), in naturel/vanille of chocoladesmaak, één, twee of zelfs drie verschillende vullingen en een laag marsepein of fondant. Eventueel kan ik de taart versieren met verschillende figuurtjes, bloemen, strikken en/of letters. 
Vullingen zijn er in alle soorten. Fruit, chocolade, slagroom, likeur, kwark, monchou, jam, banketbakkersroom, baveroise en nog veel meer! Noem het op, en het kan waarschijnlijk in een taart gebruikt worden!

Ik bak niet alleen taarten, maar ook cakes, cupcakes, quiches, appeltaart en kruidkoek (die ik als echte Meppelse natuurlijk maak met heerlijk meel van Molen de Weert!).

Voor meer informatie kun je contact met me opnemen.